Jeanettes egendesignade silversmycken

Jag har alltid gillat pyssel och hantverk och började tidigt med virkning och stickning som 6-åring då jag skapade kläder till mina troll och dockor.  Sedan dess har jag utvecklat mitt stora pyssel och hantverksintresse i livet med silversmide, betonggjutning, vävning, mindre träarbeten, luffarslöjd, makramé, keramik, sömnad, decoupage, tvåltillverkning mm. Jag har provat på många olika tekniker genom åren och är alltid nyfiken på att lära nytt.

Smycken har alltid legat mig varmt om hjärtat i främst silver och jag återkommer ständigt till denna uttrycksform. Ett smycke är oftast personligt och ska vara skönt att bära. Handsmidda smycken i silver kan även bli en uppskattad present då det är unikt och endast finns i ett exemplar. Jag dras till de stilrena enklare formerna. Silver är roligt att arbeta med då det är lite utmanande och ett väldigt vackert material.
Hos Hågelby konst och hantverk hittar ni mina egendesignade handsmidda silversmycken i 925 Sterlingsilver samt lite olika smycken med halvädelstenar, pärlor och glas mm.

Kommentar
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)